Gran jornada lúdica i esportiva amb la natació com a protagonista, la que es va viure el passat dissabte 18 de juliol al Club Natació Granollers. I és que un total de 25 nens i nenes d’entre 5 i 9 anys van participar a la primera edició de la Natació Fest, una matinal on es va donar a conèixer la natació de competició, un esport aquàtic individual però que s’entrena i es practica de forma col·lectiva, i que compta amb diferents estils com papallona, braça, crol, esquena… i on sacrifici, esforç, capacitat de superació personal, tenacitat, la responsabilitat i compromís són alguns dels valors que transmet.

A través d’activitats i jocs a les piscines exteriors, els participants van poder apropar-se a la natació i a la tècnica dels estils, així com a les habilitats aquàtiques requerides per a la pràctica d’esport federat. Una jornada que es va desenvolupar amb les màximes garanties de seguretat i higiene, i que va anar a càrrec d’entrenadors especialitzats en aquest esport de competició. Tanmateix, els participants van poder veure en acció nedadors de l’equip absolut i júnior, que van realitzar una exhibició nedant tots els estils i un relleu.

I satisfacció final per aquesta primera edició de la Natació Fest, tant pels participants com pel club organitzador. “L’objectiu es va acomplir amb escreix, donat l’alt interès i participació en aquesta primera jornada que organitzàvem, així com també perquè vam poder donar a conèixer una mica millor el nostre esport als participants, que van acabar molt contents”, valora el director esportiu de la secció de natació del CNG, Jaume Relats.

La Natació Fest va rebre el suport de Turbo -marca referent en el món dels esports aquàtics- amb obsequis als participants; i de BonpreuEsclat Granollers -Carrer de Roma-, que va oferir l’esmorzar de la jornada.