Gran competició per la nedadora del Club Natació Granollers, Estel Galo, al Campionat de Catalunya d’Aigües Obertes que s’ha disputat els dies 20 i 21 a Banyoles, on també es competia com a Campionat d’Espanya Open. Galo, que ha fet marques excepcionals en una competició de màxim nivell, ha aconseguit coronar-se com a doble campiona de Catalunya als 10k i subcampiona als 5k.

En la competició dels 10.000 metres, la nedadora del CNG ha finalitzat la prova amb un temps de 2:01:29, que li ha permès proclamar-se campiona de Catalunya tant en categoria absoluta com en júnior 2. Una marca, a més a més, que li ha permès ser la tercera classificada del rànquing espanyol en categoria júnior 2, i la quarta en categoria absoluta. Pel que fa a la classificació Open, ha fet el 5è lloc en júnior 2 i el 12è en absoluta.

Als 5.000 metres, Galo s’ha alçat com a subcampiona de Catalunya absoluta, mentre que en la classificació espanyola ha fet el 4t lloc i a l’Open el 12è. Més enllà de les posicions, cal destacar la marca amb la què ha finalitzat aquesta prova, 57:54:3, a només 6 segons de l’olímpica Jimena Pérez (CN Barcelona) i a poc més d’un minut de l’actual campiona olímpica, Ana Marcela Cunha amb 56:42:9.

D’altra banda, el CNG va tenir representació infantil amb Martina Padilla, que al Campionat d’Espanya va a assolir una meritòria 27a posició als 5.000 metres de la seva categoria.