Diumenge 22 de maig va tenir lloc una nova cita del Circuit Català de Trofeus, on el Club Natació Granollers va comptar amb la participació destacada de Jofre Mataró, que va aconseguir pujar al podi del Ciutat de l’Hospitalet. El nedador del CNG va endur-se la medalla de bronze en la prova dels 50 esquena, a més a més d’aconseguir una meritòria 7a posició als 200 esquena en aquesta competició absoluta.

Per la seva banda, Martina Mosquera va classificar-se en 4t lloc als 200 papallona, mentre que Guillem Matas i David Chaves van fer el 7è i el 8è lloc als 1.500 lliures, respectivament. Destacar, tanmateix, la 12a posició als 50 braça i la 24a als 200 estils de Pau Ruiz; la 20a als 200 lliures i la 27a als 50 lliures d’Eduard Segura; la 22a als 200 estils i la 33a als 200 lliures d’Eric Fernández; la 25a als 200 lliures i la 28a als 50 papallona d’Abel Granero; i la 28a als 200 lliures d’Aina Martínez.

L’última prova del Circuit Català de Trofeus de Natació tindrà lloc del 30 de juny al 3 de juliol amb el Trofeu Ciutat de Mataró.