El proper dissabte 16 de juny, a les 18h, el Club Natació Granollers organitza l’Espectacle de fi de temporada de la secció esportiva de natació artística. Un esdeveniment on hi participaran les prop de 150 esportistes, que, per categories -des d’escola a competició- es lluiran amb les seves rutines que realitzaran a la piscina exterior del Club. Aquest Espectacle comptarà amb l’actuació especial de la nedadora del Club Abril Conesa, membre de la selecció espanyola absoluta, i Cristina Salvador, entrenadora del Club i exnedadora internacional.

Els combos seran els protagonistes en aquest Espectacle, on els equips presentaran les seves rutines combinades… els equips de competició faran les realitzades als diferents campionats de Catalunya i Espanya. Les júniors, però, faran solos i duets, així com Conesa i Salvador que prendran protagonisme posant en escena els solos, acabant de fer les delícies del públic que hi assistirà.

Les entrades estan a la venda de manera online, a un preu de 3€ (menors de 8 anys, entrada gratuïta). Podeu adquirir l’entrada, accedint a l’enllaç de l’Espectacle de Natació Artística 2018.