Després de l’aturada de la Copa Catalunya per la situació de la covid-19 al país, la competició catalana es reprèn aquesta setmana allà on es va quedar. Això significa que s’inicia la fase final de la Copa, on el CNG, després de classificar-se en quart lloc del seu grup, disputarà els quarts de final per a les posicions del 9 al 16.

En aquest grup es troba l’equip del Divisió d’Honor CN Sant Feliu; els de 1a Divisió del grup A on militava el CNG, UE Horta, CN Premià i CN Rubí; i els del grup B de 1a Divisió, CN Poble Nou, CN Molins de Rei i CN Montjuïc, equip aquest últim amb qui ha estat emparellat i amb qui disputarà partit d’anada i tornada, el primer, a casa aquest dimecres 31 de març a les 21:15h.

Els granollerins rebran un rival que, a falta de disputar una jornada de 1a Divisió, és 2n del seu grup amb el manté l’opció de disputar la promoció d’ascens a Divisió d’Honor. El partit es farà a porta tancada, però es podrà seguir per streaming a través del canal de Youtube del Club Natació Granollers.