Després d’estrenar-se a Girona, l’absolut femení va signar a casa la segona victòria a la lliga catalana de Primera Divisió. La va rubricar el passat dissabte, en el partit que les va enfrontar al CN Badia. Un triomf que deixa al CNG amb un quàdruple empat a la cinquena posició de la taula.

A casa, les granollerines va dominar el marcador des d’un bon inici, arribant a tancar el tercer quart amb un contundent 5-1. Va ser als darrers 10 minuts que el Badia va reaccionar amb un parcial de 1-3 que va difuminar el lluminós amb el 6-4 final.

La competició s’atura per Setmana Santa i es reprendrà el 10 d’abril, quan les noies del CNG visitin la piscina del Santa Eulàlia, líder de la classificació.

Es pot recuperar la transmissió del partit al canal de Youtube del Club Natació Granollers.