Victòria per l’equip absolut del Club Natació Granollers a Madrid, en el partit que el passat dissabte 27 de març el va enfrontar al Colegio Brains. Un triomf que els fa eludir la plaça de promoció, tancant aquesta primera fase de la lliga en 4t lloc del grup A, i amb el que aconsegueixen mantenir la 1a Divisió Estatal un any més. Ara toca esperar a què el grup B finalitzi les jornades ajornades per saber els creuament de la segona fase de lliga, on lluitaran pel 7è i 8è lloc de la classificació final.

Un matx, sense dubte, decisiu per als de Tomas Bruder que van poder sumar tres valuosos i necessaris punts a la piscina del Colegio Brains, en desplegar el seu millor joc. Necessitava la victòria per no promocionar, i amb un bon treball d’equip, ajudant en defensa i fent bons atacs, van saber aprofitar els espais per imposar la seva dinàmica. Van començar forts i no van dubtar en cap moment, el que els va permetre fer-se amb el domini del matx i mantenir una diferència mínima de dos gols que els va conduir fins al 11-15 definitiu.

 

Colegio Brains 11 – CN Granollers 15
Parcials: 2-5, 3-4, 3-2, 3-4
Gols: Josep Puig (5), Marc Tarrés (3), Gerard Troyano (2), Joel Bertran (2), Alberto Peralta (1), Daniel López (1) i Albert Tarrés (1).