Una seixantena de nedadors de categoria aleví, de 7 dels clubs que formen part de la Delegació del Vallès de la Federació Catalana de Natació (FCN), es van reunir el passat dissabte 9 de març per realitzar un entrenament conjunt, amb l’objectiu d’incidir en aspectes tècnics relacionats amb la posició corporal en el nedo, així com del treball de condicionament físic a l’aigua. Una jornada que no només reforça els aspectes tècnics dels nedadors i nedadores, sinó que també crea sinèrgies entre els entrenadors de les diferents entitats.

Aquest entrenament conjunt de la Delegació del Vallès -amb xerrades tècniques, i sessió en sec i aigua-, va aplegar els clubs del CN Cardedeu, SEK Catalunya (La Garriga), CN Parets, CN Caldes, CN Santa Perpètua, CN Europa (Sant Cugat del Vallès) i CN Granollers.

Recordem que els entrenaments conjunts de la demarcació vallesana es van iniciar el passat mes de febrer, cites que es van repetint amb sessions que reuneixen nedadors de diferents categories. Per aquest mes de març, també hi ha programat un entrenament conjunt dirigit a nedadors i nedadores benjamins al CNG.

Es tracta de les primeres iniciatives de la Delegació del Vallès de la FCN, que presideix el president del Club Natació Granollers Eduard Escandell, i que ha estat molt ben rebuda pels clubs que conformen la demarcació vallesana (Oriental i Occidental) en total  12 clubs de natació: SEK, Santa Perpètua, Rubí, Parets, Pinetons Cardedeu, Cerdanyola, Caldes, Badia, Sabadell, Terrassa, Europa i Granollers.