Empat a 5 i un punt que es queda a casa, després de disputar davant el Màlaga, el partit corresponent a la 16 jornada de lliga de 1a Divisió Absoluta. Un resultat que deixa al Club Natació Granollers en vuitena posició, amb 20 punts, mantenint-se en zona tranquil·la de la classificació.

L’empat final va ser el reflex de la màxima igualtat i disputa entre ambdós equips, en un matx amb alts i baixos. Els locals es van avançar amb un gol al marcador al primer quart, però els granollerins es van refer, aconseguint arribar al descans amb un 3-2. La mateixa tònica es va seguir a la segona part, que va derivar en una lluita per aconseguir el gol que sentenciés el partit. Amb el 5-4 al lluminós i a falta de dos minuts per al final, els visitants van desfer les intencions dels granollerins, amb el gol de l’empat.

El proper dissabte 16 de març, a les 18:15h, el CNG visita el CN Rubí, un os dur a la lliga, situat en tercera posició.

Pel que fa a la resta de resultats de la jornada, els infantils van guanyar els respectius rivals, l’A al Martorell amb un contundent 1-16, i el B al Sant Feliu per 10-14; els benjamins, la seva part, van guanyar els dos partits contra el Minorisa i el Badia.