El Circ Raluy Legacy està a Granollers del 15 al 25 de març, oferint el seu espectacle, únic i propi d’un circ amb més de 100 anys i amb la 5a generació dels Raluy al capdavant. Per a què els membres de la família de Luís Raluy, el patriarca, i l’elenc d’artistes internacionals puguin tenir un lloc per entrenar durant la seva estada, el Circ ha triat el Club Natació Granollers, com a centre de referència de la ciutat, per a realitzar les seves sessions d’entrenament i no perdre forma de cara a les seves actuacions.

El Club Natació Granollers ha facilitat les seves instal·lacions per a què els artistes puguin entrenar-se; i ho estan fent principalment a la sala de fitness, utilitzant la zona cardiovascular i de peses. Unes rutines necessàries per a seguir estant a punt per oferir el millor espectacle possible, que conté gran impacte visual i que combina la tradició i l’esperit de l’autèntic circ, amb les últimes innovacions tècniques i una posada en escena molt cuidada. Un show que, com diu el seu claim, és “un espectacle per a adults que cap nen hauria de perdre’s”.

Des de la setmana passada, una vintena d’artista estan venint al Club, entre ells, els Raluy, amb la mediàtica Niedziela Raluy o l’estrella convidada de l’actual gira, Iya Traore, exjugador del París Saint Germain que es va retirar del futbol per a dedicar-se al Freestyle, actual campió del món. Uns artistes que aquest últim any han recorregut més de 40 ciutats, han ofert més de 500 funcions… fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

I ara que el Circ es troba a Granollers, i fruit d’un acord de col·laboració amb el Club, ofereix a tots els socis i sòcies de l’entitat un 2×1, presentant un flyer segellat pel Club a la taquilla del Circ, el dia de la funció. Descarrega’t el flyer del Circ Raluy Legacy!