L’equip aleví del Club Natació Granollers no ha aturat l’activitat esportiva per les festes, sinó que ha aprofitat per a participar en dos tornejos en els que s’han seguit formant com a esportistes, s’han divertit i han enfortit els llaços amb els seus companys, així com han après a conviure amb els seus rivals… en una experiència més que satisfactòria.

A Madrid es va celebrar la segona fase del WP Tour Kids que, en la seva segona edició, el CNG va aconseguir proclamar-se campió (en la primera edició, celebrada a Lloret, el Club va ser 6è). Un torneig de tres dies, en que es van disputar fins a 9 partits, i on els alevins del CN Granollers van anar de menys a més fins a obtenir el triomf.

Pel que fa la Christmas Cup, celebrada al CN Sabadell amb un total de 24 equips participants, els granollerins es van classificar en 10a posició, després de disputar 8 partits en tres dies. Els alevins van degustar el sabor de la victòria, la derrota i l’empat… el que l’equip tècnic del Club considera un “èxit, ja que en aquestes edats és important acostumar-se a tolerar les frustracions per a poder créixer en la realitat de l’esport”.

“Estem molt satisfets amb el resultat d’ambdós tornejos, ja que el resultat és el treball diari dels entrenaments… s’està entrenant molt bé, estan essent molt disciplinats i compromesos amb les assistències i s’estan esforçant cada dia”, valora l’entrenador aleví, Borja Furió. Una gran feina per a crear una gran base, que en un futur donarà els seus fruits.