No va poder ser a Sevilla, on l’equip absolut del Club Natació Granollers es van trobar un rival que es va fer fort a casa i que anava amb l’objectiu d’aconseguir situar-se en zona de promoció a Divisió d’Honor. I no va donar molta opció al Granollers, a qui va guanyar per un contundent 11-4.

El Sevilla, que va aconseguir la seva fita amb la victòria, va imposar el seu domini a la tercera part, amb una defensa infranquejable i amb la que van aconseguir un parcial de 7-2, fent-se finalment seu el matx. Amb aquest triomf, el Sevilla es col·loca en tercer lloc (28 punts) i ja entra de ple en la pugna per la plaça de promoció, i el Granollers, amb els 21 punts, torna a la 8a posició.

La propera jornada, el Granollers rep al Dos Hermanas (també de Sevilla), que és 11è en la classificació de 1a Divisió, amb 12 punts. El partit tindrà lloc dissabte 10 de març a les 18:15h a la piscina del Club Natació Granollers.

Pel que fa a la resta d’equips, l’Absolut B, que ja s’ha assegurat la categoria, va perdre davant el líder de la classificació, l’Hospitalet, per 17-10.  El juvenil va empatar a 8 a casa davant l’Horta, i els infantils van guanyar els seus respectius partits: l’A contra el Premià (10-4) i el B contra el Catalunya (16-5).