Nou acord de col·laboració entre el Club Natació Granollers i l’empresa familiar de Granollers, Elebalifts, especialistes en ascensors a mida que ha iniciat aquest 2022 aquest nou projecte empresarial a la capital de la comarca per desenvolupar la seva experiència adquirida prèviament en el sector de l’elevació.

Elebalifts es converteix en nou patrocinador oficial del CNG, després de signar dijous 1 de desembre l’acord de la ma del president del CNG, Eduard Escandell, i el gerent d’Elebalifts, Lluis Solanes. Una rubrica que significa un compromís amb l’esport i amb el projecte social del Club per part de Elebalifts, que permet recolzar tant la tasca de les seccions esportives com el foment de l’exercici físic com a estil de vida saludable.

Elebalifts es converteix en el setè patrocinador juntament amb La Mutua, Nutriesport, Instituts Odontològics, Samblas i Turbo; a més a més de Ferrer Ojeda com a patrocinador principal, Estabanell com a patrocinador de la secció de waterpolo i Lleal de la de natació.