Gran primera volta de l’equip absolut del Club Natació Granollers, que se situa en la segona posició de la classificació de 1a Divisió Estatal, després de sumar quatre victòries consecutives i dues derrotes, l’ultima davant del líder, el Sant Feliu, aquest dissabte 26 de novembre, on es va trencar la ratxa granollerina.

A casa de encara invicte Sant Feliu, els homes de Ramon Rosell van començar forts, dominant el marcador amb un 5-8 al descans. Un últim quart on els locals van aconseguir un parcial de 5-0, va fer capgirar el resultat del matx que va acabar quedant-se a casa del rival, per 13 gols a 10.

Jornada de descans pel CNG, que reprendrà la lliga el 17 de desembre, a casa a les 16h, davant l’Hèlios, en el partit de revenja.

Sant Feliu 13 – Granollers 10
Parcials: 2-3, 3-5, 3-2, 5-0
Gols: Alberto Peralta (3), Pol Sánchez (3), Marc Vera (2), Sebastian Muñoz (1), Aniol Blanch (1).