Nom i Cognoms: Rafael Calopa Morell

Edat: 52

Vius aBarcelona

Títols acadèmics i esportius

Formació Professional Administrativa i Entrenador professional d’alt nivell en waterpolo.

Experiència esportiva

Esportista de l’Unió Esportiva d’Horta (des de 1978 fins al 1992) passant per totes les categories formatives fins a l’equip absolut de Divisió d’Honor, participant en diversos campionats d’Espanya i a nivell absolut assoliment de la 3 posició de la lliga i participació de la Copa LEN.

Experiència com a entrenador/a i anys d’experiència

A la meva retirada el 1992 inicio la meva etapa com a tècnic a les categories inferiors d’Horta fins a arribar a ser 2n entrenador de l’equip absolut. El 2008 va començar la meva etapa com a entrenador de l’equip absolut femení del CN Sant Andreu de Divisió d’Honor durant dues temporades. El 2010, accepto una oferta del CN Montjuïc per ser el 2n entrenador de l’equip absolut masculí que finalitza amb un ascens a la Divisió d’Honor. El 2011 vaig acceptar col·laborar amb la FCN amb la selecció Catalana Infantil i diverses col·laboracions en diferents clubs, CN Sant Feliu, Martorell en equips de categories.

El 2018 fitxo pel CNAB per enfortir l’estructura femenina, passant a portar l’equip absolut a la temporada 20/21 aconseguint 2 ascensos a la mateixa temporada (1r Nacional i Divisió d’Honor). L’Ajuntament de Barcelona ens concedeix la Medalla d’or al mèrit esportiu.

Càrrec al Club i any d’incorporació

Cap de secció de waterpolo el setembre del 2022

Què és el que més t’agrada de la teva feina?

Poder ajudar els infants a disposar de les millors condicions d’aprenentatge i que creixin en un entorn saludable.

Què destacaries del club, des del punt de vista del teu departament?

Disposem d’una de les millors instal·lacions en làmina d’aigua de la Vallès Oriental i un entorn fabulós per a la pràctica esportiva.

Què li recomanaries al soci a l’hora de venir i fer ús de les instal·lacions (des del punt de vista del teu departament)?

Gaudeix de l’entorn del qual disposem i vine als nostres partits de lliga Nacional a animar, ets part de l’equip i necessitem la teva ajuda

Una frase que et defineixi com a professional

L’única cosa impossible és allò que no intentes

Quina és la teva afició?

La jardineria.

Practiques algun esport?

No practico cap esport en concret, sí que quan veig una pilota, trigo 2 segons a apuntar-me sigui futbol, bàsquet o waterpolo.