Més de 600 piscines a Catalunya participen a la campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), sota el lema “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, entre elles, el Club Natació Granollers que es tornarà a mullar aquest diumenge 10 de juliol, per a col·laborar en la lluita de l’esclerosi múltiple que afecta unes 7.000 persones a Catalunya.

De 10:30h a 14:00h, s’organitza a la piscina exterior de 50 metres del Club, la tradicional activitat lúdico-esportiva en la què es comptabilitzaran els metres nedats pels socis i usuaris en solidaritat amb les persones que conviuen amb esclerosi múltiple. Els participants rebran un diploma acreditatiu. A les 12:00h es farà una crida per a què tots els socis i usuaris es llencin a la piscina d’estiu a la plegada en favor d’aquesta causa solidària.

Tanmateix, es pot adquirir material de la campanya (samarretes, tovalloles…) o fer aportacions voluntàries a través d’una guardiola, amb la voluntat de recaptar fons per a la FEM, per a donar suport a la recerca de l’esclerosi múltiple i millorar la qualitat de vida de les persones afectades a Catalunya.