Primera victòria de la temporada per a l’equip femení del Club Natació Granollers que milita a 1a Divisió catalana. Va ser el passat dissabte 12 a la piscina del AE Santa Eulàlia B, rival directe.

Les granollerines van començar dominant el partit, arribant al descans amb un 1-4. A la represa, les locals van poder anar escurçant distàncies i, tot i que en cap moment es van avançar al marcador, va posar el CNG contra les cordes. Amb un 6-7 que tancava el tercer quart i fent perillar la victòria, el lluminós no es va moure, pel que es va poder tancar el partit amb el primer triomf granollerí de la temporada.

El CNG, que comparteixen la cua de la classificació justament amb el Santa Eulàlia (empatats a 3 punts). El proper partit serà el 19 de febrer, a la piscina del GEiEG, 6è amb 7 punts.