No ens cansem de pregonar tots els beneficis que té la pràctica de l’exercici físic per a la nostra salut, tant a nivell físic, anímic com mental. I si practicar-ho en soledat ja ens aporta tot això, t’has parat a pensar quants beneficis més podem aconseguir si fem esport en parella o en grup?

S’enforteixen vincles i s’amplien les amistats
Està clar que quan fas esport en grup o en parella existeix interacció social, que no hi ha quan es practica de manera individual. En aquest moment, a més a més, l’exercici compartit es converteix en afinitat de grup, el que derivarà en sortides i altres activitats paral·leles i addicionals a l’entrenament. En el cas de practicar-ho amb la teva parella o amb grup d’amics que ja coneixes, l’esport permetrà que s’enforteixin els vincles, ja que s’estarà compartint un nou escenari que generarà noves connexions que reforçaran la relació.

Més divertit i motivant
Miri com es miri, l’esport en grup o en parell és més amè i divertit! No només perquè socialitzes, sinó també perquè et motives i t’incentives amb nous desafiaments i experiències. Un estímul per a no deixar la pràctica esportiva i deixar de banda la mandra.

Menys estrès i més autoestima
Si ja de per sí fer esport és una via per alliberar tensius i ansietat, fer-ho en grup encara redueix l’estrès en un 26,2%, en comparació amb aquells que ho fan sols. Així ho confirma un estudi de la Universitat de Nova Anglaterra, que també va concloure que la qualitat de vida a nivell emocional millora en un 26%.

Nous reptes
Fer esport en grup o en parella també empeny a poder establir reptes i límits molt més alts que si es fa a nivell individual. I és que tenir companys ens permetrà anar més enllà de manera conjunta, tot animant-nos per assolir-los.

Aquests i molts altres beneficis podràs aconseguir si fas esport acompanyat. Al Club hi trobaràs tot un ventall de programes i activitats per poder realitzar en grup o en parella: activitats dirigides, cursets de natació, running, crosshitt o swimming… demana al teu tècnic de confiança assessorament!