Bon debut de les gimnastes de Base del Club Natació Granollers en competició. Es van estrenar a la primera fase del campionat català de gimnàstica que va tenir lloc els dies 12 i 13 de febrer a Terrassa amb molt bons resultats.

En categoria Base 2G, 6è lloc per a Idàlia Hospital, amb millor nota a paral·leles. La seva companya Arya Parcerisas va fer la 44a posició. Pel que fa a Base 2P, va destacar l’actuació d’Arlet Antequera, 12a classificada, aconseguint la segona millor nota de la competició en salt de poltre i la quarta en barra d’equilibris. En la mateixa categoria, Claudia Pérez va ser 29a i Carla Corbacho, 35a.

També va ser el torn de les gimnastes d’Edat Escolar en categoria D4P, amb la 11a posició a la general de Maria Burriel, la 43a de Peyton Monteros i la 58a d’Èlia Vila.