Gran participació de les gimnastes del Club Natació Granollers al Campionat de Catalunya de Base i de Competició Escolar que va tenir lloc el 18 i 19 de juny a Esplugues de Llobregat. La destacada actuació de les esportistes granollerines va permetre al CNG pujar fins a 7 ocasions al podi per aparells, en les diferents categories disputades.

Al Català de Base, Idàlia Hospital va classificar-se en 5è lloc de la general del nivell B2G, aconseguint proclamar-se campiona, i per tant medalla d’or, a salt, i subcampiona amb medalla de plata a terra. Al B2P, Arlet Antequera també va fer un meritori 5è lloc, alçant-se com a subcampiona de Catalunya als aparells de terra i salt. En la mateixa categoria, la seva companya Clàudia Pérez que només va participar en la competició de terra, va fer el 15è lloc. Bronze en terra per Judith Pons a Base 7P, on es va classificar en 5a posició de la general; Rut Soler, per la seva banda, va fer el 7è lloc, destacant en salt de poltre i en terra, on va fer el 4t i 5è lloc respectivament. En Base 8, Mariona Mas es va classificar en 12è lloc, amb un 4t lloc en barra; Astrid Valls, en 20è amb un 7è lloc a salt; i Julia Martín només va fer les paral·leles, aparell on es va endur el 7è lloc. A Base 5M, Irene Flores va classificar-se en 13 posició; i a B5P Carme Osuna en 18a.

Pel que fa a la competició d’Edat Escolar, doble medalla de bronze en paral·leles per a Maria Burriel a D4P, i per a Júlia Vidal a D4G. En aquesta darrera categoria, Judith Fernández va assolir una 11a posició a la general, amb millor classificació a barra, on va fer un 7è lloc. Destacar, tanmateix, el 6è lloc de Tona Cano a salt en categoria C4G; el 20è de la general d’Aitana Antequera i el 21è en paral·leles de Nora Garrido, ambdues a B4P.