El Club Natació Granollers va aixecar, el passat dissabte 18 de juny, el trofeu de campió de Catalunya en la classificació general per clubs, en sumar totes les proves i categories aleví, infantil i júnior. Un guardó que el situa com a millor club català de natació artística de la temporada, després de disputar el Campionat de Catalunya de rutines, celebrat a Mataró.

En aquesta darrera competició disputada, les alevins es van proclamar subcampiones de Catalunya amb l’equip A, aconseguint el 6è lloc amb el B. Pel que fa als duets, la formació de Martina Garcia i Arlet Arnan es van alçar com a campiones; mentre que la de l’Eire Díaz, Martina Anso i Alba Verdaguer van ser 7es, i la de Mariona Navas i Júlia Soy, 11es.

Quant a la categoria infantil, l’equip A es va penjar la medalla d’or, i l’equip B es va classificar en un meritori 5è lloc. Als duets, or per Aitana Navarro, Carla Lorenzo i Èrica Bosch; bronze per Saioa Nogales, Carla Roiz i Jana Francisco; i 9è lloc per Aina Baeza, Carla Sobrino i Ivet Fernández.

Les júniors, per la seva banda, van pujar al tercer esglaó del podi amb el duet d’Ariadna Conesa i Alba Busquets; seguides de Guiomar Jiménez i Mara Sánchez, 4es; i Daniea Maymó, Marina Navarro i Mireia González, 5es.

Tanmateix, el CNG va tenir representació al duet sènior, amb Claudia Julià i Paula Albertuz, que van proclamar-se campiones de Catalunya.