Gran experiència per als petits de la secció de waterpolo, que van participar al Campionat d’Espanya Aleví que va tenir lloc del 16 al 19 de juny a Màlaga. Una vivència que no oblidaran i que els va servir, a més a més, d’aprenentatge en una competició on el waterpolo ha estat l’autèntic protagonista, arreplegant més de 300 esportistes amb passió per aquest esport.

Més enllà del 25è lloc final, els alevins del CNG van gaudir del seu primer campionat d’àmbit estatal, disputant partits amb equips d’arreu del territori. Si bé van començar la competició amb nervis que els va acabant traslladant a piscina amb derrotes contra l’Alcorcón de Madrid (7-3), Elx (13-3) i Caballa de Ceuta (11-9); un cop superat aquest inici, va guanyar el Màlaga (11-3) i tot i que va caure amb el Calvià de Mallorca (8-7), van rematar amb dues victòries consecutives amb el Marbella (14-4) i la revenja amb el Caballa (13-3).

Una festa del waterpolo de base, que aporta als alevins un molt bona experiència i grans dosis d’il·lusió per a continuar practicant aquest esport, amb més ganes si cal.