Després de l’aturada de dues jornades degut a la quarantena per un positiu, l’equip absolut del Club Natació Granollers reprèn la competició de 1a Divisió Estatal aquest dissabte 20 de febrer, en el partit que es disputarà a casa, a les 16:15h, amb el líder com a rival. El CN Rubí, amb 25 punts i dos partits més que el Granollers, és un ós dur a superar pels de Tomas Bruder que, amb una trajectòria molt positiva, es troben en tercera posició, amb 13 punts però amb dos partits menys que els visitants.

Dos partits menys, ajornats per la quarantena, que ja tenen nova data: a Sevilla el 27 de febrer i, a casa, amb l’AR Concepción de Madrid el 7 de març. I el 6 de març, en el que serà un cap de setmana intens, el CNG disputarà també un tercer partit ajornat de la primera volta, el de l’Helios que es va haver de suspendre ja en dues ocasions, per positiu del rival, i per la impossibilitat de desplaçament pel temporal Filomena.

 

AVÍS IMPORTANT!
El partit es disputa a porta tancada, degut a la situació de pandèmia. Es pot seguir per streaming pel canal de Youtube del CNG.