Les integrants dels equips infantil A i B de natació artística del Club Natació Granollers han obtingut el passi per a participar als Campionats d’Espanya de la categoria, després de superar satisfactòriament les proves de nivell que van tenir lloc en una doble jornada al CNG, el 6 i el 14 de febrer. Unes proves de nivell obligatòries que han de realitzar les nedadores per a demostrar que tenen el nivell exigit per part de la RFEN (Real Federación Española de Natación) de cara a la participació als Campionats d’Espanya.

Amb la darrera prova, la de figures celebrada ahir diumenge, es va posar punt i final a unes jornades tècniques, organitzades de manera impecable pel CNG, amb totes les mesures anticovid i protocols establerts per la RFEN i autoritats sanitàries. Una sessió, aquesta darrera, que es va desenvolupar a la piscina exterior climatitzada de 50 metres, amb la participació d’una norantena de nedadores infantils, procedents de diferents clubs de Catalunya: CN Mataró, CN Minorisa, CN Kallipolis, CN Sabadell, CN Calella, CN Berga-Tossalet, CN Les Franqueses i CN Granollers, el club amfitrió.

La jornada anterior, la del 6 de febrer, les nedadores es van sotmetre a les proves de natació i habilitats en sec i agua, també al CNG. Superades ambdues sessions tècniques, n’han sortit les valoracions finals dels jutges, que han expedit el passi a les granollerins per a les competicions estatals, la primera prevista pels dies 13 i 14 de març, en un campionat on CNG, CN Sabadell i CN Kallipolis uniran esforços per organitzar el Campionat d’Espanya d’hivern infantil i aleví, on es disputaran figures i rutines combinades a la piscina municipal de Lloret de Mar.