Tot i que les rutines ja fa unes setmanes que estan enregistrades, serà aquest cap de setmana que es podrà veure a través de FINAtv.live, en retransmissió webcast, els vídeos dels equips participants a l’USA Open Virtual, amb comentaris i puntuacions finals. I serà el moment de saber-ne els resultats de l’equip espanyol júnior, que ha comptat amb tres nedadores i una tècnica del Club Natació Granollers.

Els dies 20 i 21 de febrer, es farà la retransmissió d’aquesta prova inclosa dins del calendari de les World Series, en format virtual degut a la situació de pandèmia mundial. Les granollerines Judith Calvo, Valeria Parra i Clàudia Julià hi han participat, formant part del combo i de l’equip highlight d’una selecció espanyola que ha comptat amb l’entrenadora i directora esportiva de natació artística del Club, Muriel Escalé, com a membre de l’equip tècnic de la RFEN (Real Federación Española de Natación).

La feina ja està feta per l’equip i tots els participants, i ara toca esperar el cap de setmana per a conèixer els resultat d’aquest USA Open Virtual.