Partit molt disputat i emocionant el que es va viure el passat dissabte 20 de febrer en la jornada que es va celebrar a casa del Club Natació Granollers, que va rebre el CN Rubí, líder de la 1a Divisió Estatal Absoluta. Els locals van plantar cara a un dels rivals més forts de la lliga en un partit que va acabar, finalment, amb una derrota per la mínima pels granollerins, després que s’anul·lés el gol de l’empat per fora de joc. Tot i així, van saber afrontar molt dignament aquest difícil i complicat matx davant d’un dels grans de Primera.

Els de Tomas Bruder van fer un bon partit, on es va poder veure un gran joc en equip, que els va permetre encarar la jornada de manera molt sòlida. Tot i que es va arribar a un 2-4 al descans, a la represa els granollerins van donar un gir al partit, aconseguint un avantatge de dos gols. Però com en tots els partits d’aquesta categoria, els petits errors poden fer capgirar la situació en pocs minuts… i és el que va passar: dos atacs poc definits va permetre el Rubí no només empatar, sinó avançar-se al marcador. A l’última jugada, el CNG es jugava poder sumar 1 punt, però un fora de joc va impedir l’empat, donant la victòria per un ajustat 7 a 8 a l’equip visitant, que s’alça com a líder indiscutible amb 28 punts.

Amb aquesta derrota amb regust d’empat, els de Granollers són quarts, amb 13 punts, però amb dos partits menys. I és que té pendents encara fins a tres partits que es van haver d’ajornar. Un d’ells a Sevilla, que es disputarà el proper 27 de febrer, a casa d’un equip que és setè amb 7 punts i un partit més que el CNG.