La Federació Catalana de Natació (FCN) ha tornat a distingir el Club Natació Granollers per ser un dels millors clubs catalans, concretament la 4a millor entitat catalana de natació del 2018. El guardó es va lliurar  ahir dilluns 20 de maig, en el marc de la Diada de la Natació Catalana, que va tenir lloc al Caixa Fòrum de Barcelona, en un acte on la FCN va reconèixer més d’un centenar d’esportistes, persones i entitats que han destacat per la seva tasca i pels seus èxits durant l’any 2018.

Del rànquing de les 15 millors entitats que reconeix la FCN, el CN Granollers és el primer club que no compta amb esportistes professionals entre les seves files, fet que encara fa més meritori aquest quart lloc. Per davant en el rànquing es troben entitats com el Sabadell, el primer de la classificació, seguit del Mataró i Sant Andreu. Per darrera del CNG, està el CE Mediterrani, CN Terrassa, CN Barcelona, CN Atlètic-Barceloneta, CN Sant Feliu, CN Tàrraco, CN Calella, CN Lleida, CN Catalunya, CN Kallipolis i CN Minorisa. Per al Club, aquesta distinció significa un reconeixement a la feina i èxits de tota una temporada, així com a la gestió que es porta a terme amb les seccions esportives d’aigua.

A més a més, durant aquesta gala anual dels esports aquàtics catalans es van premiar i distingir esportistes, tècnics i personalitats. Entre els guardonats, la directora esportiva de natació artística del Club Natació Granollers, Muriel Escalé, que va rebre la placa al mèrit per la seva trajectòria com a tècnica; menció especial en categoria absoluta per Abril Conesa, pel bronze en combo a l’Europeu de Glasgow; i menció especial també en categories d’edat per Mireia Hernández, Oriana Alejandra Carreras i Clara Arboix pel bronze en equip tècnic i lliure a l’Europeu júnior. Tanmateix, es van reconèixer els campions de la Copa Catalana de Fons (aigües obertes), amb Lluís Escrits i Luisa Mar Morales, segons classificats de les seves categories.