El proper dissabte 19 d’octubre el Club Natació Granollers acull el Curs de Primers Auxilis Pediàtrics que impartirà la cooperativa d’ensenyament Dinàmics. Un curs teòrico-pràctic per a aprendre com actuar de manera eficaç en situacions d’emergència amb lactants, nens i nenes fins a 8 anys. Per aquest motiu, el curs no només va dirigit a mares i pares, sinó també a qualsevol personal que estigui a càrrec d’aquests infants, com ara monitors, cangurs, avis i mestres.

Durant el curs, de 4 hores de durada (de10h a 14h) s’aprendrà coneixements i eines per afrontar situacions d’emergència com cremades, hemorràgies, febre, ennuegaments i d’altres situacions, ja sigui per malaltia o accident, fins a l’arribada dels serveis mèdics, amb l’objectiu de saber  com actuar davant de situacions extremes, sovint presents en la vida quotidiana.

El curs es realitzarà amb grups reduïts, que permetran assolir les continguts i les pràctiques de manera molt efectiva. D’aquesta manera es treballarà els següents continguts: actuació en cas d’emergència, reanimació cardiopulmonar (RCP) per lactants i per infants, les constants vitals i alteracions de la consciencia, atacs epilèptics, ofegaments per sòlids i líquids, hipertèrmia (febre o febrícula), cremades, reaccions al·lèrgiques, intoxicacions alimentàries, neteja i cura de ferides i farmaciola bàsica.

Les inscripcions estan obertes a tothom per 55€, amb preu especial per als socis i sòcies del Club Natació Granollers, 45€. 

Recordem que el Club Natació Granollers i Dinàmics van signar un conveni per a col·laborar en diferents projectes educatius i esportius d’ambdues entitats, com per exemple la realització de cursos i certificacions professionals de l’esport en instal·lacions aquàtiques, o com en aquest cas, cursos puntuals de matèries específiques per a col·lectius.