Aquest cap de setmana comença la Lliga Absoluta de 1a Divisió Estatal. I el Club Natació Granollers s’estrenarà dissabte 5 d’octubre a casa, a les 16:15h, davant el Màlaga. Un partit que es disputarà a la piscina exterior del CNG, davant un rival que va finalitzar la temporada passada en 10a posició, amb un balanç de 8 victòries, 2 empats i 12 derrotes.

El CNG, que va ser 7è, no va estar encertat amb el Màlaga l’any passat. En el partit d’anada, disputat a casa, es va empatar a 5, i en el de tornada, va perdre per 7-6. Una temporada en la què el CNG va guanyar 9 partits, va empatar-ne 5 i en va perdre 8.

Enguany, amb la nova direcció de l’equip en mans de Tomas Bruder i amb un conjunt renovat, amb incorporacions que donen qualitat en el joc, s’espera afrontar la lliga amb l’objectiu de mantenir la categoria. Un equip que arriba a la primera jornada, després de disputar la Copa Catalunya de 1a Divisió, que ha servit per a cohesionar l’equip, agafar dinàmica de joc i ajustar aspectes de cara a l’inici de lliga.