El Club Natació Granollers ha fet públic el resultat de l’enquesta de satisfacció a tots els socis i sòcies, abonats i abonades de l’entitat, on se’ls preguntava qüestions relacionades amb els atributs generals, els serveis i activitats, les instal·lacions, així com l’experiència i motivacions a l’hora de venir i fer ús dels equipaments. I la nota global ha estat de notable, després d’haver estat puntuat amb un 7,7 sobre 10.

L’enquesta es va realitzar a l’abril, un mes després de la reobertura del fitness, amb el que CNG podia així tornar a oferir tots els espais i activitats, però encara amb limitació reduïda al 30% en interiors i 50% exteriors. Va ser contestada per un 12% de la massa social, el que el Club considera una mostra prou significativa com per poder extrapolar els resultats, dels quals el Club n’està molt satisfet per a poder seguir creixent.

La piscina exterior és, sens dubte, un dels seus atractius i el que els fa únics a la comarca. Per aquest motiu, el fet de poder gaudir d’aquesta làmina d’aigua de 50 metres, a l’exterior i climatitzada, ha merescut una nota de 8,67. Tot i que la resta de les instal·lacions han rebut una nota superior a 7, es demana més espai a la sala de fitness, així com s’espera la reobertura de les piscines cobertes que estan a l’espera de ser reformades, i de la zona d’aigües. També hi ha petició de més pistes de pàdel i es reclama una millora en dutxes i vestidors. El nou espai de CNG Outdoor Gym ha tingut bona acceptació amb un 7,76.

Pel que fa als serveis i activitats, amb una nota de més d’un 8,5 destaquen l’atenció rebuda i el nivell de coneixement per part de tot el personal: socorristes, monitors, tècnics de fitness i d’aigua, d’atenció al soci i abonat… La neteja de les instal·lacions també està molt ben valorada amb un 8,45, i satisfà més l’oferta d’activitats dirigides de fitness (8,02) que d’aigua (7,73), on es reclama més classes i més varietat. El sistema de reserves web és el servei digital millor considerat amb un 8,01, mentre que caldria millorar la pàgina web (7,86), el CNGOnline (7,50) i l’app (7,17) per tal de donar-li un nou impuls.

Tanmateix, la franja horària ha estat l’atribut millor valorat, amb un 8,86. I és que el Club compta un ampli horari d’obertura durant tota la setmana. La disponibilitat d’espais, d’activitats, el preu i l’accessibilitat han rebut notes superiors al 7.

D’altra banda, la gran majoria dels enquestats saben que ser del Club vol dir pertànyer a una entitat sense ànim de lucre, que té com a missió el foment de l’esport i la pràctica esportiva federada, fet que el Club ha manifestat la seva voluntat de continuar fomentant aquest esperit i fer-se valdre com a club, que és el que el diferencia de la resta de centres esportius. Com també el fet de tenir seccions esportives. A més de la meitat els agrada i n’estan orgullosos de què els esportistes federats representin el Club arreu del món. A la resta, però, o no els interessa o els hi és indiferent, pel que el Club treballarà per a revertir aquest sentiment i fer que, amb orgull, tots sentin els colors de l’entitat.

Des del Club s’ha pres molt bona nota de tot el que les persones que formen part de l’entitat han exposat en l’enquesta, agafant el compromís de seguir treballant i escoltant-los, per fer què l’experiència al Club sigui d’excel·lent i seguir sent l’entitat referent per a fer esport i salut.