L’equip absolut del Club Natació Granollers ha tancat la seva participació a Copa Catalunya en 14è lloc. En la seva disputa pels llocs 13 i 14 de la classificació amb el Molins de Rei, finalment el CNG ha cedit la millor posició al seu rival, en perdre per 5-11 el matx de tornada de la final, disputat el passat dilluns 21 de juny.

Recordem que en el partit d’anada el CNG va guanyar per 9-11. No obstant, a casa, el CNG va patinar al tercer quart, moment en que els locals, amb un 0-5, van trencar el partit, molt igualat fins al descans, al qual es va arribar amb empat a 4. Tot i que a l’últim període els granollerins van remuntar el joc, no va ser suficient per a revertir-ne la situació i l’average va fer caure el CNG a la 14a posició.