La directora general del Club Natació Granollers, Cristina Corral, va ser una de les ponents del congrés sobre ‘Models de gestió fitness en l’era tecnològica’ que, organitzat per Trainingym (empresa dedicada a la innovació en el sector del fitness mitjançant les noves tecnologies), va tenir lloc el passat dimecres 17 de febrer al Mobile World Centre de Barcelona. Corral va ser convidada com a experta a la taula rodona d’aquest acte, que va ser un punt de trobada entre professionals i gerents de fitness per a compartir les experiències de models d’èxit lligats a la tecnologia.

Com a referent en el sector, Corral va exposar el model de gestió del Club, com ha evolucionat el sector i com l’entitat s’ha hagut d’adaptar a la nova realitat del món del fitness on ha aparegut centres competidors, on hi hagut un canvi d’hàbits en la pràctica esportiva, i com s’ha aprofitat la irrupció de la tecnologia per a incorporar-la al centre, i fer d’aquesta no només una eina per a socis i usuaris, sinó també per a treballadors.

La directora general del Club va compartir taula rodona amb Pedro Villarroya, de CET10 (empresa de gestió d’instal·lacions esportives); Miguel Ángel Martínez, de Clubs Claror; Juan C. Gómez, de Sige Sport (empresa de gestió d’instal·lacions esportives); i José Molero, de El Complex Municipal de Piscines de Sant Feliu de Llobregat.