Un total de 28 nedadors i nedadores del Club Natació Granollers van participar en l’acte de reconeixement als mèrits esportius que va celebrar-se el passat dissabte, 15 de febrer, a l’entitat. Es tracta de nens i nenes que van assolir posicions de medalla, tant a nivell individual com en relleus, en els campionats de Catalunya i d’Espanya celebrats l’estiu de l’any passat i aquesta primera meitat de temporada.

Els membres de la Junta Directiva van aprofitar aquesta ocasió per donar l’enhorabona als esportistes pels èxits aconseguits i transmetre’ls el seu suport per a fer front a les properes competicions.

Reconeixement Natació

Els esportistes reconeguts són: Palmira Chaparro, Carla Pujadas, Andrea Seco, Alicia Leiva, Ona Jerez, Judith Torras, Tatiana Gonzalez, Tania Cid, Albert Escrits, Andrés Villarreal, Guillem Gonzàlez, Marti Serra, Carla Seco, Eva Carreras, Marcos Gil, Álvaro Manzanilla, Júlia Pujadas, Carla Guitet, Angel Todorov, Asier de la Maza, Hector Morales, Gerard Soldevila, Artús Capeta, Albert Blanco, Oriol Sanchez, Jana Guitet, Judith Molero i Clara Sainz.