La Míriam Jiménez, és una de les sòcies del Club Natació Granollers que està duent a terme un Programa Perdre Pes. Aquest servei consisteix en una pauta alimentària i un programa d’exercici personalitzat. En aquesta entrevista ens explica que malgrat que havia provat diverses dietes per a reduir el seu pes, mai fins ara havia obtingut resultats tan satisfactoris. Tot i que en un mes ha aconseguit perdre 6 kilos, assegura que encara li queda molta feina i molt sacrifici per endavant i  que no s’aturarà fins a aconseguir el seu objectiu.


Quan fa que vas contractar el Programa?
Ara fa un mes. estic molt contenta perquè estic aconseguint molt bons resultats, no només físicament, sinó també mentalment. Estic sent capaç de treure la força de voluntat que tenia amagada i gràcies a això he començat a veure els primers resultats. Estic sent constant amb l’alimentació i amb l’exercici físic.


Què és el que ha fet aflorar la teva força de voluntat?
Sobretot el suport que rebo per part de la Noelia Nieto, la meva entrenadora personal que m’ajuda moltíssim. Sento que es preocupa per mi, m’ho explica tot de forma molt completa i em dona suport.


Així doncs consideres que el suport professional és clau?
I tant. Els monitors et donen ànims i suport perquè continuïs amb l’esport i l’alimentació. Estic molt còmode perquè noto que m’ajuden i quan estic duent a terme algun exercici que em costa i m’aturo m’encoratgen a seguir, perquè els segons que aguantes de més fan molt.


Quants quilos has rebaixat fins ara?
Quan vaig començar amb el programa pesava 82,200 kilos, ara  ja peso 76,4000 kilos. He perdut gairebé 6.


Aconselles aquest programa?
Si. Despertar-me cada matí per a venir al gimnàs ha deixat de ser una lluita. Vinc amb ganes i m’esforço perquè no només m’està ajudant a aconseguir el meu objectiu, també em fa sentir bé amb mi mateixa. Encara em queden molts kilos per perdre , y molt temps de sacrifici però sóc molt jove, tinc 21 anys, i sé que vull sentir-me bé, no només físicament, sinó per salut. No m’aturaré fins a aconseguir-ho.