El proper diumenge 14 de juliol, el Club Natació Granollers tornarà a ser una de les 600 piscines de Catalunya que s’adhereix a la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ que, arribant a la seva 26a edició, organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) per donar suport a les més de 7.500 persones a Catalunya, afectades per aquesta malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central i que encara avui no té cura.

Com en edicions anteriors, la jornada es desenvoluparà de 10h a 14h, a la zona exterior, on a la piscina de 50 metres s’organitzarà l’activitat lúdico-esportiva en la què es comptabilitzaran els metres nedats pels socis i usuaris en suport amb les persones que conviuen amb esclerosi múltiple. Els participants rebran un diploma acreditatiu. A les 12:00h es realitzarà el salt conjunt i simultani a la piscina, com a acció per a fer visible i conscienciar sobre una malaltia que pels seus símptomes i les seves formes variables molts cops és invisible.

Tanmateix, i durant tota la setmana, es pot col·laborar adquirint al Club material de la campanya: tovalloles, bosses, barrets, samarretes …amb disseny de l’il·lustrador Ignasi Blanch. O bé fent aportacions voluntàries a través d’una guardiola, que són altres maneres de mullar-se per la malaltia. Tots els fons recaptats enguany, la FEM els destinarà a la lluita contra l’esclerosi múltiple, també coneguda com malaltia de les mil cares, i per aturar l’impacte d’aquesta a les persones que les pateixen i al seu entorn.