Destacada participació dels nedadors i nedadores del Club Natació Granollers al Campionat de Catalunya Infantil que va tenir lloc del 5 al 7 de juliol a Tarragona. El CNG va aconseguir pujar en 12 ocasions al podi per recollir dues medalles d’or, cinc de plata i unes altres cinc de bronze.

Amb una triple medalla en aquesta cita catalana, Marcel Vigara es va proclamar campió de Catalunya als 100 esquena, a més a més de ser el subcampió als 50 papallona i aconseguir el bronze en la prova dels 100 lliures. Títol de campió de Catalunya també per Arnau Colomer, que va pujar al primer esglaó del podi dels 800 lliures.

Per la seva banda, Estel Xuan Galo es va alçar com a doble subcampiona de Catalunya, després de nedar els 100 i 200 papallona, mentre que als 200 lliures va aconseguir classificar-se en 3r lloc. Abril Miralles es va penjar la plata als 200 esquena, i Gorka Aguila el bronze als 200 estils.

Per relleus, el 4×100 lliures de Marcel Vigara, Hugo Teixell, Arnau Colomer, Albert Blanco, es va proclamar subcampió de Catalunya, mentre que el 4×200 lliures i el 4×100 estils, ambdós amb Gorka Aguilera, Arnau Colomer, Marcel Vigara i Hugo Teixell, van fer medalla de bronze.