El Club Natació Granollers va finalitzar el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística, celebrat del 30 de juny al 7 de juliol a València, amb un balanç de 21 medalles, fruit de la gran actuació dels representants granollerins que hi competien. Entre ells, els gimnastes de Via Olímpica Eduard Serrano que es va proclamar campió d’Espanya en VO1, i Berta Pujadas que en VO9 es va alçar com a subcampiona.

Participant en la màxima categoria de competició, la Via Olímpica, Eduard Serrano es va imposar al nivell VO1, aconseguint la primera posició de la general i, per tant, l’honor d’aixecar el títol de campió d’Espanya. I ho va fer després d’una excel·lent competició, on es va endur l’or en terra i salt, la plata en barra, i el bronze en arcs i paral·leles. Per la seva banda, al nivell VO9, Berta Pujadas es va proclamar subcampiona d’Espanya, en classificar-se en segon lloc a la general, després de fer-se amb l’or en barra i la plata en salt. A nivell individual, també va pujar al podi de la general, el gimnasta de categoria de Base, Aitor Rama, que al nivell B6 es va penjar el bronze, a més a més d’un altre metall del mateix color per la seva actuació a les anelles.

Per equips, el de B6, es va proclamar campió d’Espanya, gràcies al gran paper dels gimnastes que l’integraven: Aitor Rama; Max Pedrola, que essent 9è de la general, es va proclamar subcampió d’Espanya en salt i barra; Alejandro González, 19è de la general; i Abel Samper, 23è.

Per aparells, també es va aconseguir pujar al podi amb Etna Abella (4a a la general) que es va alçar com a subcampiona en paral·leles en categoria VO9; Kirian Mesas (4a de la general) amb bronze a arcs, anelles i salt al nivell B3; Helena Ruiz (13a a la general de B7), amb bronze a barra; i Ariadna Pujadas (17a a la general de VO3), bronze en paral·leles.

Destacar, per altra banda, els gimnastes que, tot i no obtenir medalla, van fer un bon paper: en categoria B3, 11è lloc per Valentí Noguera; en B4, 12a posició per Unai Fernández i 16a per Ton Remolà; en B5, 8è lloc per Gabriel Samper; en B7, 15a posició per Mariona Tornos, 21 a per Annabel Maymí i 27a per Judit Toledano; en VO6, 10è lloc per Carlota Garcia; en VO7, 7è lloc en paral·leles per Helena Lucas que només va poder competició en aquest aparell per lesió; i en VO9, 20è lloc per Andrea Villarroya, 29è per Ona Perxachs, 31è per Marina Esteban i 32è per Alba Alguacil.