La gent gran és un dels col·lectius més vulnerables en aquesta situació de pandèmia. Per tal de donar suport a les més de 500 persones majors de 70 anys que són socis i sòcies, el Club ha engegat un programa de suport a la gent gran, per tal d’acompanyar-los en aquesta etapa de confinament.

En una acció de responsabilitat però també de reconeixement, s’ha activitat una campanya telefònica per atendre a la gent gran, de manera individualitzada i personalitzada, amb l’objectiu de saber d’ells, conèixer el seu estat i situació, i mostrar el suport i comprensió de l’entitat en aquests moment. “Essent coneixedors de que probablement seran els darrers en poder ser desconfinats, s’ofereix la possibilitat de que es puguin acollir a una suspensió temporal de la seva condició de soci”, incideix el president del Club, Eduard Escandell.

D’altra banda, també s’ha posat en marxa una campanya per a promoure l’activitat física entre aquest col·lectiu, amb vídeos amb rutines setmanals que es poden realitzar fàcilment a casa i que estan enfocades a treballar la mobilitat, l’activació cardiovascular i muscular, realitzats pels tècnics del Club que habitualment imparteixen aquestes classes sènior. “Són càpsules de 20 minuts que es poden repetir durant la setmana”, diu Vanessa Rodríguez, cap d’activitat física i salut, qui afegeix que “tenint en compte que estem en un estat de confiament i que l’activitat física en tots els casos s’ha reduït, seria important realitzar un mínim de 4 sessions a la setmana i, si és possible, fer-ho diàriament”.

Una iniciativa que està essent molt ben rebuda per aquest col·lectiu, que està apreciant i agraint aquest gest per part del Club.