El proper dissabte 30 d’abril, el Club Natació Granollers acull el 2n Open Aquamasters, competició de natació de la categoria màster (més de 25 anys) que organitza el Club Natació Aquamasters, amb seu social a Granollers. L’Open, que també preveu la participació de nedadors estrangers, donarà inici a partir de les 16h a la piscina 3 del Club, on se celebraran proves individual i relleus que es nedaran contrarellotge i per categories, masculina i femenina.

En aquesta edició s’incorpora al programa de competició una sèrie de proves fora de concurs, que fan d’aquest Open encara més especial. Una de les proves és el 50m apnea, que es tracta de fer 50 metres sota l’aigua seguits, sense sortir a respirar i estil totalment lliure. També es realitzarà el 50m lliures vintage, on només hi podran participar els nedadors que vesteixin banyador no legalitzat, és a dir, banyadors anteriors al 2010 de poliuretà, de cos sencer i amb els que es van aconseguir marques estratosfèriques… però que ja estan prohibits. Una altra de les proves ‘especials’ és el relleu interclubs, integrat per nedadors de diferents clubs.

En aquest Open hi poden participar totes els nedadors amb llicència federativa, tot i que també es permet la participació amb llicència d’un dia. Tots els socis del Club  que no estiguin federats tenen el cost d’inscripció gratuït a totes les proves que vulguin nedar. Només caldrà treure’s la llicència d’un dia (13€) que des del CN Aquamàsters es tramitarà. Les inscripcions estan obertes fins al 25 d’abril.

Més informació i normativa del 2n Open Aquamasters.