El Campus d’Estiu de Natació Artística del Club Natació Granollers acull, des d’ahir dilluns 22 i fins el 27 de juliol, una vintena de nedadores amb l’objectiu de millorar i perfeccionar el seu nivell de la mà de les tècniques del CNG, que és referent en el món de la natació artística.

Al Campus hi participen nedadores del Club, però també procedents de Bilbao i Madrid, que busquen majoritàriament un treball enfocat a superar els nivells de la Real Federación Española de Natació per a poder participar en competicions estatals. A més a més, també s’ha inscrit una nedadora holandesa, que ha confiat en aquest Campus per a preparar el Campionat del Món Infantil.

Durant el Campus, es combinen entrenaments de tècnica i rutina, amb natació, gimnàstica, ballet… A més a més es realitzen tallers i sortides amb dinàmiques de cohesió de grup. Durant la setmana també es rep la col·laboració d’integrants de la selecció espanyola júnior així com de l’staff tècnic de la selecció espanyola absoluta, en aquest cas de Quima Gratacós, que ja ha compartit sessió amb les nedadores del Campus.

L’últim dia del Campus es realitzaran les proves de nivell i una exhibició d’aquelles participants que no realitzin les proves, per tal de demostrar tot l’après al llarg de la setmana.