Dins de la piscina. Aquesta va ser la millor ‘butaca’ que es va tenir, en la tòrrida nit d’ahir dijous 25 de juliol, per a seguir la sessió especial de Cinemafreshhh!, organitzada al Club Natació Granollers per l’Associació Cultural de Granollers. Una nova experiència d’aquest Festival de Cinema a la Fresca de Granollers, que va oferir la possibilitat de visionar la pel·lícula des de l’aigua.

Més de 200 persones van poder gaudir de la refrescant projecció de ‘Dilili a París’, una producció francesa plena de màgia i per a tots els públics, escrita i dirigida per Michel Ocelot i Premi César 2019 al millor film d’animació, que tracta d’una jove, la Dilili, que arriba de Nova Caledònia a França, i que compta amb l’ajuda del seu amic repartidor per investigar una sèrie de misteriosos segrestos de noies joves de Paris de la Belle Époque.

Amb aquesta sessió, el CNG es va obrir una vegada més a la ciutat, gràcies a l’acord de col·laboració amb l’AC, que amb el Cinemafreshhh! ofereix una proposta de lleure tranquil per als vespres d’estiu a Granollers.