Doble medalla d’or i de plata per a les sincronistes del Club Natació Granollers que van participar a la Copa Comen (Mediterranean Cup), que va tenir lloc del 4 al 7 de setembre a la localitat grega d’Alexandroupolis, amb la participació de 26 països de 4 continents. Les sincronistes Èlia Calvo, Natàlia de la Nuez i Júlia López van formar part de l’equip espanyol infantil, que va comptar amb l’entrenadora granollerina Laia Altayó com a membre de l’èquip tècnic, contribuint a l’èxit de la selecció en aquesta competició internacional.

Les granollerines van participar en les modalitats de combo i equip. Al combo, la selecció va utilitzar la coreografia amb la que el Club Natació Granollers es va alçar campió d’Espanya en la darrera competició estatal. Rutina que va tornar a triomfar, aconseguint un or en la classificació de països mediterranis (Comen) per davant d’Itàlia i Suïssa. En la classificació mundial, Rússia es va imposar, Espanya va fer-se amb la plata, i el bronze va ser per Estats Units.

Pel que fa a l’equip, Espanya es va fer amb l’or, per davant d’Itàlia i Grècia, mentre que al rànquing mundial de la categoria, l’equip espanyol va tornar a fer-se amb la plata, després de Rússia i per sobre d’Itàlia, que va fer bronze.

En acabar la competició, Espanya va ser la dominadora de la classificació dels països mediterranis (Comen) amb 4 ors (solo, duet, equip i combo) i amb 4 plates es va alçar com a segona potència europea i del rànquing mundial, després de Rússia.