Dissabte 22 de juny, el Club Natació Granollers inaugura la temporada d’estiu, amb l’ampliació de l’horari de bany de la piscina exterior, que estarà oberta al bany lúdic, de dilluns a divendres de 10h a 21h, i els caps de setmana de 10:30h a 20:30h.

La temporada d’estiu és un bon moment per a gaudir encara més de l’exclusiva zona exterior, única a Granollers, que compta amb dues piscines: de 50 metres, que a excepció de la temporada d’estiu, la resta de l’any està climatitzada; i de 25 metres. Ambdues piscines permeten el bany lúdic, tot i que també quedaran habilitats carrers per a la pràctica de la natació. A més a més, la zona exterior disposa d’un solàrium de 4.000 m2 de gespa natural, amb una zona equipada amb hamaques; zona de pícnic; pista de pàdel i una altra d’street-bàsquet…

Els socis del Club Natació Granollers tenen entrada gratuïta i accés lliure, i els no socis han d’abonar el preu d’entrada de bany habitual (5.70€; de 2 a 6 anys, 3.20€; entrada gratuïta pels menors de 2 anys). A més a més, hi ha disponible abonaments d’entrada per a no socis i per a socis, un abonament d’estiu per a fills i néts.

La temporada d’estiu finalitzarà el 10 de setembre, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin.

L’horari de la resta de la instal·lació es manté, de dilluns a divendres, de 6h a 23h, dissabtes de 7h a 20:30h i diumenges de 9h a 14:30h.

D’altra banda, el proper 24 de juny, obrirà per la festivitat de Sant Joan, en horari de 9h a 14:30h, oferint els serveis de piscines exteriors i sala de fitness. Aquest serà el tercer dels deu festius que el CNG obre, en una iniciativa d’aquest 2019, que està tenint una gran acceptació.