Obertes les inscripcions per a realitzar el curs de Nutrició i Dietètica que impartirà la cooperativa d’ensenyament Dinàmics al Club Natació Granollers. Una formació 100% subvencionada pel Consorci per  la Formació Contínua de Catalunya que, amb una durada de 30 hores, es realitzarà del 1 al 31 de març, dimarts i dijous de 17h a 20h.

Durant el curs s’aprofundirà en els aspectes de nutrició en les diferents fases del desenvolupament, s’aprendran els requeriments en situacions normals i la valoració de l’estat nutricional. Una formació dirigida a qualsevol persona, major de 18 anys, que vulgui conèixer els aspectes bàsics de nutrició i dietètica en l’ésser humà.

Les inscripcions es poden realitzar a la web de Dinàmics.

Recordem que Club Natació Granollers i Dinàmics van signar un conveni per a col·laborar en diferents projectes educatius i esportius d’ambdues entitats, com per exemple la realització de cursos i certificacions professionals de l’esport en instal·lacions aquàtiques, o com en aquest cas, cursos puntuals de matèries específiques per a col·lectius.