Benvolgut soci, benvolguda sòcia,

El proper dilluns 22 de juny donem la benvinguda a la temporada d’estiu, amb l’obertura de la zona exterior per a ús recreatiu i lúdic, aplicant en tot moment els protocols establerts per les autoritats competents per assegurar les màximes garanties en l’ús de les instal·lacions.

És per aquest motiu que donem a conèixer els canvis que aplicarem en l’ús recreatiu de la piscina d’estiu per adaptar-nos a la nova normalitat:

  • La piscina per a ús lúdic estarà oberta al soci, abonat i usuari de dilluns a dissabte de 12h a 15h i de 16h a 19h, i diumenge de 10h a 14h i de 15h a 19h. Durant l’hora que separa el torn de matí i el torn de tarda, la instal·lació tancarà per tal de poder procedir a la desinfecció de la zona exterior.
  • Els socis i sòcies, i abonats i abonades hauran de demanar cita prèvia, a través del sistema online en les condicions de reserves d’espai actualment implantat. Els no socis hauran d’adquirir l’entrada per un dia determinat, via online o presencialment, almenys amb 24 hores d’antelació
  • Els socis i sòcies, abonats i abonades accediran de forma habitual, per l’entrada principal i amb polsera. Els usuaris i usuàries hauran de fer-ho pels Jardins de Lluís Companys, essent imprescindible acreditar-se amb document identificatiu i amb l’entrada adquirida.
  • La zona de gespa s’ha marcat amb quadrícules de 4×4 per tal d’assegurar la distància de seguretat. Només es podrà ocupar un requadre, amb ocupació màxima de 2 persones. Per accedir al requadre, caldrà caminar sobre les línies dibuixades sobre la gespa.
  • Com a la resta de la instal·lació, caldrà accedir amb mascareta i portar-la sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat de 2 metres i/o fins al moment de banyar-se.
  • S’habilitarà el servei de cafeteria/bar que donarà servei a la zona exterior. Es recomana el pagament amb targeta.
  • Caldrà respectar en tot moment la normativa excepcional i el reglament de règim interior relatiu a l’ús i gaudi de la zona exterior en temporada d’estiu.

Tens a la teva disposició tota la informació respecte a la temporada d’estiu.

Tot esperant que puguis gaudir de la temporada d’estiu al Club, rep una cordial salutació.

Salutacions,

Junta Directiva
Club Natació Granollers

Tanmateix ja pots sol·licitar la cita prèvia per a reservar els espais i serveis disponibles en Fase 3.

Amb la il·lusió d’arribar a la Fase 3 de la desescalada, agraïm la comprensió així com la confiança vers al Club.

Salutacions,

Junta Directiva
Club Natació Granollers