Dates i horaris 2024

Dilluns a divendres Dissabte Diumenge
Diumenges 2, 9 i 16 de juny 10:00 a 14:00
Del 22 de juny al 21 de juliol 10:00 a 19:00 10:00 a 20:00 10:00 a 20:00
De 22 de juliol al 25 d’agost** 10:00 a 20:00 10:00 a 20:00 10:00 a 20:00
Del 26 d’agost al 8 de setembre  10:00 a 19:00 10:00 a 20:00 10:00 a 20:00

* FESTIUS. 24 de juny, 15 d’agost i 30 d’agost  TANCAT.

** A l’Agost, la piscina 5 (petita exterior) romandrà tancada de dilluns a divendres de 13:30h a 15:30h

*Amb motiu de l’estat d’excepcionalitat per sequera, la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua, han establert tot un seguit de restriccions per reduir el consum d’aigua potable i recursos hídrics.

Les actuals restriccions afecten directament al club, amb la prohibició del reg a la gespa en la zona exterior de la piscina. Més informació aquí.

Compra la teva entrada

Majors de 6 anys

5,70
 • Menors de 14 anys, acompanyats d’un adult.

De 2 a 6 anys

3,20
 • Menors de 14 anys, acompanyats d’un adult.

Menors de 2 anys

Gratis
 • Menors de 14 anys, acompanyats d’un adult.

CONDICIONS

1. L’entrada és individual i d’ús intransferible. Caldrà acreditar-se en el control d’accés mitjançant document identificatiu.
2. Per poder fer ús de les piscines, els menors de 14 anys han d’anar en companyia d’una persona adulta i ser supervisats en tot moment per aquesta.
3. L’entrada és d’un sol ús. No es permet sortir i tornar a entrar un cop s’hagi validat l’entrada al Centre d’Atenció al Soci.
4. Les entrades es poden adquirir de forma ONLINE o presencialment al Centre d’atenció al soci (recepció).
5. Per poder accedir serà imprescindible portar l’entrada impresa o descarregada a un dispositiu mòbil.
6. L’entrada de bany de piscina d’estiu, en cap cas dóna dret a fer ús de la resta de les instal·lacions, ni a participar en cap de les activitats que s’hi porten a terme.
7. No es retornarà ni es compensarà el cost de l’entrada en cas de no utilitzar-lo ni per inclemències meteorològiques.
8. Resta prohibit fumar a tota la instal·lació.

Packs Estiu 2024

Pack Familiar Duo

399
 • Accés il·limitat per 2 adults i tots els seus fills menors de 16 anys

Pack Familiar

299
 • Accés il·limitat per 1 adult i tots els seus fills menors de 16 anys

A LA VENDA AL CENTRE D’ATENCIÓ AL SOCI

Matrícula gratis
El preu inclou l’entrada a la instal·lació durant la temporada d’estiu (25 de juny al 3 de setembre).
L’accés està limitat a l’ús de les piscines exteriors.

Normativa

 • Per poder fer ús de les piscines, els menors de 14 anys han d’anar en companyia d’una persona adulta i ser supervisats en tot moment per aquesta.
 • L’entrada és d’un sol ús. No es permet sortir i tornar a entrar un cop s’hagi validat l’entrada al Centre d’Atenció al Soci.
 • Resta prohibit fumar a tota la instal·lació.
 • Als diferents recintes de les piscines caldrà vestir amb roba de bany, tant per la natació com per al bany, i sense excepció d’edat.
 • Per motius d’higiene, no s’admet transitar per les zones de les piscines amb calçat esportiu o de carrer.
 • És obligatori dutxar-se abans d’entrar a les piscines. No és permès fer servir cap tipus de sabó o gel en les dutxes d’accés a les piscines. En el cas de les piscines exteriors, és obligatori eliminar i dissoldre les cremes bronzejadores/protectores o qualsevol altre producte corporal abans d’entrar a la piscina.
 • Les persones afectades amb malalties infectivo-contagioses, amb ferides obertes o afeccions cutànies no els és permès banyar-se.
 • No és permès l’ús de pneumàtics, matalassos inflables, pilotes, pistoles d’aigua ni altres objectes que poden molestar o causar contusions o ferides a d’altres usuaris. Només s’autoritzen l’ús d’aletes i manyoples als carrers habilitats per aquest fi. D’altra banda, es podrà fer ús dels accessoris i instruments esmentats anteriorment en aquelles activitats dirigides per entrenadors i monitors en els espais delimitats.
 • En cas de no saber nedar, resta prohibit el bany lliure. D’altra banda, els menors que necessitin de material auxiliar (manegots, flotador…) per al bany de les piscines podran fer ús del mateix sempre que estiguin acompanyats per un adult en tot moment.
 • En el recinte de les piscines no és permès cap tipus de joc o activitat perillosa, com saltar, empènyer, esquitxar, enfonsar ningú o practicar jocs o activitats que puguin comportar un risc físic.
 • Cal respectar els espais que en funció de la programació es delimitin pels diferents usos.
 • Està prohibit pujar sobre les línies de flotació (sureres), així com sobre les mantes tèrmiques de la piscina exterior.
 • A la gespa de l’espai exterior, en cap cas es podran clavar paravents o para-sols. Només està permès l’ús d’iglús específics per a nadons destinats a protegir-los del sol, però que en cap cas podran ser clavats a la gespa. Les hamaques disposades a la zona exterior no podran moure’s de l’espai habilitat a tal efecte.
 • La gespa és un espai exclusiu per a prendre el sol. No està permès cap tipus de joc que pertorbi el benestar de la resta d’usuaris (pilotes, córrer…). Tanmateix, en aquest espai resta prohibit menjar (es pot fer en la zona de pícnic habilitada a tal efecte, essent obligatori l’ús de les papereres per a dipositar els residus). Aquestes taules de la zona pícnic són d’ús puntual mentre duri l’àpat i no es poden reservar.
 • Per motius de seguretat, el Club pot limitar l’ús de la piscina exterior, derivat de les condicions meteorològiques.

Accés

 • Accés per la porta principal del Club (C. Lluís Companys, 8)

Per poder accedir serà imprescindible portar l’entrada impresa o descarregada a un dispositiu mòbil.

També es pot comprar directament al Centre d’Atenció al Soci, a la planta -2 del Club.

Accés