El Club Natació Granollers prendrà part, per primera vegada, de la selecció del Vallès que participarà a la Final de Delegacions que tindrà lloc a Molins de Rei, el dia 12 de maig, amb la competició per les categories infantil, júnior i absolut, i el 13 de maig, amb les categories benjamí i aleví. Una selecció formada per 9 clubs, tant del Vallès Oriental com per l’Occidental (CN Granollers, CN Parets, SEK La Garriga, CN Caldes, CN Pinetons Cardedeu, CN Santa Perpètua, CE Europa Sports Centre, CN Rubí i CN Cerdanyola), i en el què el CNG compta amb una destacada representació de nedadors, seleccionats del rànquing oficial de marques de la Federació Catalana de Natació.

“El fet que per primera vegada esportistes del CN Granollers formin part de la Selecció del Vallès, és un motiu d’orgull i de satisfacció, doncs indica la bona salut que té aquest esport a casa nostra.  És voluntat del cub, seguir apostant per la millora continua de tots els seus esportistes, en qualsevol categoria, i dels seus tècnics, i competicions com aquesta ens ajudarà assolir el nostre objectiu”, valora el president del Club Natació Granollers, Eduard Escandell, davant l’imminent debut dels nedadors granollerins amb la selecció vallesana.

A la competició infantil, júnior i absoluta, la selecció del Vallès la conformen 54 nedadors, dels quals 27 són del CNG. En categoria benjamí i aleví, el CNG compta amb 9 nedadors (els màxims que aquesta categoria permetia inscriure segons rànquing) dels 40 nedadors que formen l’equip vallesà. Una selecció del Vallès que haurà d’enfrontar-se amb delegacions com la potent Girosona (formada per Girona i Osona), Baix Llobregat, Lleida, Tarragona i Catalunya Central.

En la seva doble vessant de president del CNG i de representat de la Delegació del Vallès de la Federació Catalana de Natació, Escandell considera que a nivell Federatiu, aquesta Final “és una competició de bon nivell que permet assolir un bon nombre d’objectius, però sens dubte, el més important és el de poder realitzar una competició per equips més enllà dels clubs en els que habitualment es desenvolupen els esportistes, creant vincles entre els esportistes que els ajudarà a progressar i a endinsar-se més en el nostre esport. Com a representant de la Delegació del Vallès, a més a més, estem convençuts que a futur aquesta, i d’altres competicions, tindran cada cop més una importància cap dalt en la millora dels nostres esportistes i de l’esport a les nostres comarques”.