La Secretaria General de l’Esport ha publicat un comunicat on es desenvolupa més detalladament l’afectació a l’esport català de la RESOLUCIÓ SLT/275/2021, de 5 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19. Entre elles, es troba l’ús de la mascareta dins dels equipaments esportius tancats.

En aquest comunicat s’especifica que als espais interiors  “es permet el desenvolupament d’activitats que es puguin desenvolupar amb mascareta, excepte les piscines”. Per tant, no només serà obligatori l’ús de la mascareta en l’exercici de l’activitat dirigida, com vam anunciar ahir fruit de la interpretació de la Resolució, sinó que serà obligatòria en tot moment, també durant l’entrenament o pràctica esportiva dins la sala.

Per aquest motiu, preguem que en les diferents zones d’ús lliure de la sala de fitness moderis la intensitat de la teva activitat física, com també ho faran els tècnics del Club, que ajustaran les càrregues d’aquelles classes de més alta intensitat, així com també s’allargaran els temps de descans entre exercicis.

Agraint la teva comprensió, recorda fer la teva reserva d’espai i/o activitat per a tornar a gaudir, a partir de demà dilluns, de totes les instal·lacions esportives del Club.

Salutacions,

 

Club Natació Granollers