Ho estàvem esperant i sabem que tu també. La situació epidemiològica del moment permet relaxar suaument les restriccions que afecten al sector esportiu, el que ens permetrà, a partir de dilluns 8 de febrer, reobrir la sala de fitness. Una alegria continguda que ens dóna un bri d’aire fresc a tots i totes per a poder gaudir, de nou, de la pràctica esportiva a l’interior, en condicions establertes pel Govern de Catalunya.

Per tal de donar compliment a la nova Resolució, el Club aplicarà les mesures que s’hi contemplen de la següent manera:

 • La sala de fitness romandrà oberta durant tot l’horari d’obertura de la instal·lació, excepte de 14:30h a 15:15h que romandrà tancada per desinfecció. L’aforament estarà limitat al 30% i la cita prèvia serà obligatòria, així com l’ús de la mascareta fins al moment de realitzar l’activitat i en finalitzar-la.
 • Es reactiven les activitats dirigides a la sala de fitness, amb limitació de 6 persones per sessió, on l’ús de la mascareta serà obligatori en tot moment. Els tècnics ajustaran les càrregues d’aquelles classes de més alta intensitat, així com també s’allargaran els temps de descans entre exercicis.

Els espais i activitats oberts fins al moment segueixen com fins ara, pel que recordem:

 • La zona exterior està oberta per a la pràctica esportiva d’ús lliure, amb un aforament del 50% i cita prèvia obligatòria:
  • Piscines exteriors, de dilluns a divendres de 10 h a 21h; dissabtes de 10h a 14:15h i diumenges de 11h a 14:15h
  • CNG Outdoor Gym, de 6:15h a 20:15h
  • Bicicletes a la zona a la terrassa de la piscina 3, de 6:15h a 20:15h
 • La piscina interior està oberta amb un aforament del 30% i cita prèvia obligatòria, durant tot l’horari d’obertura de la instal·lació, excepte de 14:30h a 15:15h que romandrà tancada per desinfecció. Amb aquesta nova resolució es permet, a més a més, fer activitat grupal amb un màxim 6 persones, pel què els cursets de natació d’adults tornaran a realitzar les seves classes a l’interior. El que encara restarà vigent és la restricció de les extraescolars que afecta als cursets de natació infantil, que continuaran aturats fins a l’aixecament de la mesura.
 • Seguim amb activitats en grup a l’aire lliure, amb limitació de 6 persones.

Recordem , tanmateix, que els vestidors segueixen tancats, excepte per a les persones usuàries de piscina.

I la cafeteria seguirà oberta en horari d’esmorzars, ara de 7:30h a 10:30h, i de dinars de 13h a 16:30h, una hora més per franja tal i com permet el nou decret.

Estem contents també de l’aixecament del confinament municipal, que tot i que passa a ser comarcal, tots els socis i sòcies, abonats i abonades, que no resideixen a Granollers, podran tornar a gaudir del Club. No obstant, això, recordem que el confinament nocturn es manté de 22h a 6h, pel què preguem que ho tingueu en compte a l’hora de finalitzar l’activitat esportiva i poder arribar a casa amb comoditat.

Com ja saps, el Club segueix aplicant totes les mesures i protocols de seguretat establerts per les autoritats sanitàries per a seguir sent un espai segur per a la pràctica esportiva. En aquest sentit i fins al moment, manteníem una mesura addicional i, per tant, no obligatòria, com és el control de temperatura a l’accés de la instal·lació, que a partir de dilluns deixarem d’oferir, ja que la situació fa que no pugui seguir sent viable pel Club. Apel·lem a la responsabilitat de tots i totes, i si presentes algun símptoma, si us plau, abstingues-te de venir a la instal·lació. Pots consultar a la següent guia que reiterem mantenim totes les mesures i protocols de seguretat que ens marquen en cada moment les autoritats pertinents.

Comentar-te també que tot i poder obrir més espais, seguirem oferint classes virtuals en directe, rutines online, cursos i tallers a distància… que pots consultar el programa de CNG Online o inscriure’t a les activitats dirigides via zoom de la nostra graella, per tal de què segueixis fent salut allà on vulguis i com tu vulguis.

Sembla ser que mica en mica anem guanyant terreny a aquesta situació. Però hem de seguir ser prudents, pel que agraïm la teva comprensió, així com també sabem que entendràs que és molt important que apliquem i seguim escrupolosament les noves mesures establertes per responsabilitat individual però també col·lectiva.

Tot esperant seguir avançant, rep una cordial salutació.

 

Junta Directiva
Club Natació Granollers