Hem estat molt pendents del què avui havia d’anunciar el Govern al respecte a les noves mesures per a frenar la pandèmia al país, i, tot i que hi ha restriccions en l’ús de les instal·lacions esportives, podem continuar oberts i gaudir del que més ens agrada: l’esport i de tots els beneficis que ens aporta a la nostra salut, com per exemple, el reforç positiu per al nostre sistema immunològic.

A l’espera, però, de la publicació del decret al DOGC que marcaran les pautes a seguir a partir del 21 de desembre, ens avancem ja des d’avui mateix a algunes de les mesures, recomanant l’ús de la mascareta en tot moment, inclús en la realització de la pràctica esportiva en la sala de fitness i en les activitats dirigides, on els tècnics ajustaran les càrregues d’aquelles classes de més alta intensitat. Tanmateix, estem treballant per oferir més activitat a l’exterior, on l’ús de la mascareta no serà obligatòria. En el moment en què tinguem més dades oficials al respecte, informarem sobre les mesures implantades.

Et recordem que des del Club sempre seguim els protocols i mesures sanitàries establertes per les autoritats pertinents en cada moment, per tal de poder assegurar un entorn segur per a la pràctica de l’activitat esportiva dins de les seves instal·lacions, amb el ferm compromís de seguir vetllant per la seguretat de tots i totes.

És important, tanmateix que tots els socis i sòcies, abonats i abonades, segueixin en tot moment aquestes mesures, així com les indicacions al respecte que pugui emetre el nostre personal. Perquè és responsabilitat individual, però també col·lectiva, respectar la normativa per tal de poder gaudir amb seguretat del Club, i poder, d’aquesta manera, frenar la propagació del virus.

Aprofitem per fer incís en alguns dels protocols vigents:

  • L’ús de la mascareta és obligatori i ha d’estar ben col·locada, cobrint boca, nas i barbeta.
  • Cal desinfectar el material abans i després de cada ús
  • Cal mantenir la distància de seguretat i seguir els fluxos de circulació indicats
  • Si es té símptomes o s’ha estat en contacte estret amb un positiu, abstenir-se de venir al Club i posar-se immediatament en contacte amb el teu centre sanitari

Tota la normativa i les mesures implantades al Club les pots consultar a través del següent enllaç: https://cngranollers.org/mesurescovid19/  que seran ampliades per a donar compliment al nou decret.

Uns mesures i protocols, per altra banda, que fan que l’esport i l’activitat física dins del Club siguin segurs. Per això et demanem que ens ajudis a què ho seguim sent.

Tot agraint la teva implicació i compromís en l’ús i gaudi de les instal·lacions, et mantindrem informat de totes les mesures, un cop s’hagi publicat el DOGC.

Salutacions,